Kook ideeën

Kaas en Pesto Gevulde Hash Browns Ik ben dol op pesto. Het is een van die th

Kaas en Pesto Gevulde Hash Browns 🍃 Ik ben dol op pesto. Het is een van die dingen waarbij ik vergeet hoeveel ik ermee zou kunnen zoenen tot ik het een keer heb, en dan eet ik het gewoon herhaaldelijk totdat mijn man smeekt om geen pesto meer. Nou, ik gebruik op dit moment een pot in de koelkast, en zo ontstond hash browns gevuld met kaas en pesto. Op zichzelf zijn de hash browns 327 calorieën. Met een halve avocado zoals ik hier heb, is het bord vol 488 calorieën. 🥑Plaats drie bevroren hash browns in je airfryer om tien minuten te koken (je kunt in de oven koken als je geen airfryer hebt). Eenmaal gekookt, haalt u de hash browns uit de heteluchtfriteuse en snijdt u er een klein ‘zonnedak’ in, waarbij u de vulling eruit tilt met uw ‘dak’ om een ​​holte achter te laten. Snijd een babybel in drie stukken. Vul de cheesee in de holte en werk af met een beetje pesto. Ik gebruikte ongeveer een theelepel tussen alle drie – een beetje gaat een lange weg! Pop het ‘dak’ terug op elke. Plet iets naar beneden. Keer terug naar de heteluchtfriteuse (of oven) voor nog eens twee tot drie minuten om knapperig te worden en de kaas te laten smelten. . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button