Kook ideeën

Kaas en Pesto Gevulde Hash Browns Ik ben dol op pesto. Het is een van die th

Kaas plusteken Pesto Gevulde Hash Browns 🍃 Ik ben dol op pesto. Ie is ene van diegene goedje waarbij ik vergeet hoeveel ik ermee zullen kunnen zoenen totdat ik ie ene keer heb, plusteken dan eet ik ie gewoon voortdurend totdat mijn man smeekt wegens geen pesto meer. Nou, ik gewoonte op dit uur ene pot te den koelkast, plusteken zo ontstond hash browns vol met kaas plusteken pesto. Op zichzelf zijn den hash browns 327 calorieën. Met ene halve avocado zoals ik hier heb, is ie eetbord vol 488 calorieën. 🥑Positie drietal bevroren hash browns te jou airfryer wegens tien minuten te zieden (jou kunt te den oven zieden indien jou geen airfryer hebt). Eenmalig gekookt, haalt u den hash browns uit den heteluchtfriteuse plusteken snijdt u er ene klein ‘zonnedak’ te, waarbij u den vulling eruit tilt met uw ‘nok’ wegens ene ​​muurnis achter te toestaan. Snijd ene babybel te drietal stukken. Vul den cheesee te den muurnis plusteken werkgelegenheid over met ene ietsje pesto. Ik gebruikte ruwweg ene theelepeltje tussen alle drietal – ene ietsje gaat ene lange weg! Speelgoedpop ie ‘nok’ terug op elke. Plet iets zoals beneden. Keer terug zoals den heteluchtfriteuse (of oven) voordat nog ooit twee totdat drietal minuten wegens knapperig te wordt plusteken den kaas te toestaan smelten. . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button