Kook ideeën

Jubileumdiner bij Ik zal eerlijk zijn, mijn focus lag niet echt op fotograferen

Jubileumdiner bij buddhaloungetynemouth Ik zal eerlijk zijn, mijn focus lag gisteravond niet echt op het fotograferen van het heerlijke eten in de Buddha Lounge – ik zou graag willen zeggen dat we weemoedig herinneringen ophaalden aan de afgelopen dertien jaar sinds we onze geloften hebben uitgesproken, maar we waren eigenlijk aan het discussiëren over wat de ergste daden waren die de ‘Seinfeld’-bende tijdens de shows beging (voel je vrij om hier naar binnen te waden …) Ah, huwelijk! We hebben heel goed gegeten, zoals we altijd doen als we hier eten! We deelden een paar van de tapasgerechten om te beginnen: krokant buikspek, kipsaté en zoete aardappelkroket Bao (met een currysaus in Japanse stijl). Ze waren allemaal absoluut heerlijk, maar het varkensvlees is hier een van onze favoriete dingen op het menu. We hebben de neiging om het bij elk bezoek te bestellen. Over elk bezoek gesproken … terwijl we naar het restaurant reden, vroeg mijn man: “Wat denk je dat je gaat bestellen qua hoofdgerechten, en waarom wordt het Szechuan-rundvlees?” Ik kan er niet eens grapjes over maken dat ik me aangevallen voel, want ik bestel dit gerecht bijna bij elk bezoek. Het is gewoon ZO goed! Ik had ook kokosrijst erbij, waar ik ook dol op ben. Man ging voor de zoetzure kip met gestoomde rijst? Eten was heerlijk, en eerlijk gezegd waren we blij dat we ergens heen konden gaan voor ons jubileum dat geen Sunday Roast was. Nowt tegen hen, gewoon niet wat we wilden voor deze gelegenheid! Ik weet zeker dat ik hier snel genoeg terug zal zijn voor knapperig Szechuan-rundvlees? . .

Related Articles

4 Comments

Back to top button