Kook ideeën

Jubileumdiner bij Ik zal eerlijk zijn, mijn focus lag niet echt op fotograferen

Jubileumdiner te buddhaloungetynemouth Ik zullen trouwhartig zijn, mijn focus liggen gisteravond noch eigenlijk op ie fotograferen van ie heerlijke opeten te den Buddha Lounge – ik zullen graag willen zeggen dat wij weemoedig herinneringen ophaalden aan den afgelopen dertien klas sinds wij onze geloften hebben uitgesproken, maar wij waren werkelijk aan ie discussiëren overheen watten den ergste daden waren diegene den ‘Seinfeld’-bende tijdens den shows beging (voel jou vrij wegens hier zoals te te waden …) Ah, huwelijk! Wij hebben intact ja gegeten, zoals wij immer verrichten indien wij hier opeten! Wij deelden ene twee van den tapasgerechten wegens te par: krokant buikspek, kipsaté plus zoete aardappelkroket Bao (met ene currysaus te Japanse stijl). Zij waren iedereen absoluut heerlijk, maar ie varkensvlees is hier ene van onze favoriete goedje op ie menukaart. Wij hebben den neiging wegens ie te elk visite te thuisbezorgen. Overheen elk visite gesproken … terwijl wij zoals ie restaurant reden, vroegtijdig mijn man: “Watten denken jou dat jou gaat thuisbezorgen qua hoofdgerechten, plus waarom wordt ie Szechuan-rundvlees?” Ik vermag er noch ooit moppen overheen maken dat ik mij aangevallen voel, want ik samenstel dit schotel zowat te elk visite. Ie is gewoon ZO ja! Ik had zowel kokosrijst erop, waar ik zowel dol op ben. Man ging voordat den zoetzure kip met gestoomde rijst? Nuttigen wasgoed heerlijk, plus trouwhartig verwoord waren wij vrolijk dat wij ergens heen konden gaan voordat onzerzijds jubileum dat geen Sunday Roast wasgoed. Nowt tegen hun, gewoon noch watten wij wilden voordat dit plaats! Ik weet zeker dat ik hier snel toereikend terug zullen zijn voordat knapperig Szechuan-rundvlees? . .

Related Articles

4 Comments

Back to top button