Kook ideeën

Ippuku Tea House, York Ik heb vandaag een lunch geboekt voor onze dagtocht en ben zo gl

Ippuku Tea House, York Ik heb ene lunch geboekt te ippukuteahouse voordat onze dagtocht vandaag, plusteken ik ben zo opgewekt dat ie weer voldoende is opgepikt wegens York te opzoeken, plusteken wegens tenslotte ene van den omvangrijk uitziende matcha lattes aan te voorttrekken diegene zij hier serveren 🍵 Ik koos ene Pork Shougayaki-set voordat mijn maaltijd, bestaande uit dun gesneden vlees plusteken uien gestoofd te ene sojasaus, mirin plusteken gembersaus, ene kom rijst, misosoep, augurken plusteken ene plantaardig bijgerecht. Alles wasgoed heerlijk – ik hou zo veel van dit soort maaltijden! 😍 Ik had ene matcha latte geproduceerd met kokosmelk wegens te zuipen plusteken ie wasgoed hemels. Haast donzig van structuur, aards op den tongschar, gewoon lekker. Man ging voordat den Gyu Don – diegene eveneens super wasgoed. Zijn favoriete thee wasgoed ene bes plusteken hibiscus, immermeer ene winnaar voordat hem! Wij werden verwend met den opties op ie dessertbord – ik ging voordat den yuzu plusteken chocoladespons (WAAROM zijn er noch meer yuzu plusteken chocoladecombinaties?! Dit wasgoed GEWELDIG!), plusteken echtgenoot voordat den yuzu-roomtaart. Beide waren zo was, maar ik denken natuurlijk dat den mijne den superieure smaak wasgoed! Hield van onze maaltijd, plusteken zullen zeker terugkeren. Vooral voordat uitzonderlijke thee plusteken cake! . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button