Kook ideeën

Ik word nooit moe van geroosterde groentekommen en ze zijn altijd anders, afhankelijk

Ik ontvang nooit toereikend van geroosterde groentekommen plus zij zijn immer verschillend, horig van watten er te jij koelkast staat. Den andere reden waarom ik van zij hou, is dat zij zo gemakkelijk te maken plus te mekaar te zetwerk zijn. Ik heb ene kruidenmix geproduceerd van Italiaanse smaakstoffen, knoflookpoeder, kummel, oregano, paprika, zoutig plus peper. Leg den gesneden groenten te den bakvorm, besprenkel met olijfolie plus strooi er smaakstoffen overheen. Ik voegde bruine rijst plus versregel gesneden boerenkool toe aan mijn kom, gemasseerd met ene twee eetlepels balsamicoazijn. (Dit helpt wegens den boerenkool mals te maken). Ik heb ene dressing van geroosterde rode paprika geproduceerd wegens erover te sprenkelen: 1 el tahini 1 el ahornsiroop 1 el olijfolie 1 el Italiaanse smaakstoffen 1/4 kopje citroensap 1/4 kopje geroosterde rode pepers (te ene pot) Meng alle ingrediënten te den keukenmachine . Strooi er verse basilicum plus/of koriander overheen plus watten zwarte sesamzaadjes.

Related Articles

7 Comments

  1. This looks so good!

Back to top button