Kook ideeën

Ik las vanmorgen dat 9 september ‘Teddybeerdag’ is, ter ere van

Ik tussenvoegsel vanochtend dat 9 september ‘Teddybeerdag’ is, ter ere van ie waarderen van onzerzijds vlam speelgoed! Dit is den teddybeer uit mijn jeugdigheid, met den fantasierijke naam ‘Oude Fecali’. Hij wasgoed haar hele jeugdigheid den teddybeer van mijn moeder plus zij gaf hem aan mij voort. Hij is vol met stro, heeft ie grootste eindje van zijn vacht verloren plus is vaak te ie berenziekenhuis geweest. Hij wasgoed mijn absoluut uitgelezene vriend waarna ik opgroeide (er wasgoed veel stuk op ene avond waarna wij dachten dat hij vanaf ongeluk wasgoed ingepakt wegens zoals ene vlooienmarkt te gaan, maar hij wasgoed gewoon onder ie bloembed gevallen) – sommige mensen spotten misschien met mijn kleine, kale , met stro gevulde vriend, maar ik hou nog steeds intact veel van hem. ❤️ Ik vermag zowel noch den eer opstrijken voordat den trui – mijn moeder maakte hem waarna zijn vintage blauwe vest te stukken viel! . . .

Related Articles

One Comment

  1. My Teddy bear was imaginatively called Teddy. I kept giving him haircuts and couldn’t understand why his fur never grew back. 🤔🙄

Back to top button