Kook ideeën

Ik hou van pasta en ik zou het elke avond eten als ik kon – in feite at ik vroeger i

Ik hou van pasta plusteken ik zullen ie elke avond opeten mits ik kon – ter feite at ik ie elke avond waarna ik veel jonger wasgoed. Ik gewoonte nu zowat immermeer ene glutenvrije pasta, maar voel jouw vrij wegens elke soort te gewoontes diegene jouw maar wilt. Zowel voegen den kalamata-olijven eigenlijk iets toe aan dit schotel, dus uitgezonderd jouw zij noch lekker vindt, zullen ik ervoor zorgen dat jouw zij ter dit schotel opneemt! PASTA PRIMAVERA Ingrediënten: 1/2 middelgrote witten of rode ui, ter plakjes gesneden 2 teentjes look, fijngehakt 1 rode plusteken 1 oranje paprika, ter luciferreepjes gesneden 1 kleine courgette, ter kwartjes gesneden 6-8 oz champignons, ter plakjes 6-8 kersen tomaten, ter tweeën gesneden 8 oz pasta (ik gebruikte glutenvrije vlinderdaspasta) 2 kopjes rucola (of ene volwassene handvol) 1/4 kop kalamata-olijven, ter tweeën gesneden Instructies: *Breng ene middelgrote pan water aan den kook. Kook den pasta ter gezouten water volgens den gebruiksaanwijzingen op den verpakking. Reserveer 1/2 kopje pastawater voordat u ie afgiet. * Verhit 1-2 eetlepels olijfolie ter ene wok of 30 cm diepe koekepan op middelhoog vuur. Voeg ui toe plusteken fruit 2 minuten. Voeg paprika plusteken bloemkool toe plusteken kattebak 3-4 minuten. Voeg courgette, tomaten plusteken look toe plusteken kattebak nog 2 minuten of totdat den groenten zacht zijn. Voeg 1-2 eetlepels balsamicoazijn, 2 theelepels Italiaanse smaakstoffen of Provençaalse smaakstoffen toe plusteken meng. Voeg vervolgens rucola, pasta plusteken gereserveerd pastawater toe; stuurroer nog ene twee minuten. * Giet pasta plusteken groenten ter ene volwassene serveerschaal plusteken besprenkel met watten meer olijfolie (optioneel) plusteken 2 eetlepels citroensap of 1 versregel geperste citroen plusteken 1/4 kop kalamata-olijven (ter tweeën gesneden). Garneer met 2-3 el gehakte verse peterselie plusteken vegan parmezaanse kaas of gewone parmezaanse kaas. Zoutig plusteken peper zoals smaakwaarneming.

Related Articles

3 Comments

Back to top button