Kook ideeën

Ik hou van Nice Cream! Het is zo’n gezond alternatief voor ijs en dat hoef je niet

Ik hou van Nice Cream! Ie is gezondheidsbevorderend alternatief voordat ijs plusteken jouw hoeft jouw noch schuldig te voelen mits jouw ie mits toetje eet. 1 kokosnoot smoothiepakket (merknaam Pitaya) 1 kopje bevroren bosbessen 1/2 kopje bevroren kersen 1 rijpe pisang 1/4 tl kaneel 1/2 tl vanille-extract 1/2 kopje havermelk (of andere niet-zuivelmelk) 1/2 – 1 kop ijs (ik begon met 1/2 kop plusteken voegde meer toe tegen ie einde van ie mixen) Opties: Ik raad aan wegens rijpe bananen ter te vriezen, zodat jouw watten tijdens den hand hebt voordat smoothies of kommen plusteken zij vormen ene crèmebasis voordat den lekkere slagroom diegene ik deed Ik heb geen diepvries dus ik heb ter positie daarvan ene kokospakket tweedehands. Giet alle ingrediënten ter Vitamix plusteken mix 30-45 seconden op den voornaamst stand. Er zijn zoveel variaties op den mooie crème, dus voel jouw vrij wegens creatief te wordt.

Related Articles

One Comment

Back to top button