Kook ideeën

Houd je niet van zaterdagochtend om gewoon te relaxen of wat kleine projectjes te doen

Vasthouden jou noch van zaterdagochtend wegens gewoon te relaxen of watten kleine projecten gedaan te krijgen? Ik hou ervan wegens ter mijn kookplaats rond te snuffelen. Vandaag weer watten granola geproduceerd. (Dezelfde granola uit mijn vorige postbode). Dit keer heb ik watten Baruka-noten toegevoegd (ik heb zij toegevoegd nadat den granola uit den oven kwam – zij smaken noch terdege gebakken, omdat zij ofschoon geroosterd zijn) Baruka’s eatbaruka’s komen uit den Braziliaanse savanne plusteken zijn eentje krachtpatser van voedingsstoffen. Zij bevatten meer eiwitten plusteken vezels plusteken bevatten minder calorieën plusteken totaal vettig dan den meeste andere notenhouten. Ik wil jullie iedereen eentje heerlijk weekend!!

Related Articles

2 Comments

Back to top button