Kook ideeën

Hinnies – Whitley Bay Eerste van twee seizoensbezoeken aan Ik ben echt blij dat ik ben

Hinnies – Whitley Bay Eerste van twee seizoensbezoeken aan hinniesrestaurant? Ik ben feitelijk blijmoedig dat ik meer dan ooit ga, want er zijn ZO veel goede menukeuzes! Vanavond ging ik voordat den gezouten zalm, geroosterd varkensvlees plusteken chocoladeblok. Zij waren iedereen geweldig inderdaad, maar eentje speciale vermelding moeten gaan zoals den varkensschotel. Absoluut voortreffelijk! Mijn vriend ging voordat den North Sea Fishcake, gevolgd ingevolge den Turkije. Zij wasgoed te vol voordat pud, maar had ter positie daarvan eentje Earl Grey-thee. Rol op traject 2 ter ruwweg twee weken! . . .

Related Articles

3 Comments

  1. We’re so glad you enjoyed 🙌. Looking forward to seeing you again soon 🥰 x

Back to top button