Kook ideeën

Het is dinsdagavond en ik heb een zoete oplossing nodig terwijl ik naar Bake Off: The Profe kijk

Ie is dinsdagavond plusteken ik heb eentje zoete vraag nodig terwijl ik zoals Bake Off: The Professionals kijk (of ‘Benoit and Cherish’ zoals mijn man ie noemt). Dit flapjacks zijn noch magisch verachtelijk te calorieën of iets dergelijks, maar zij zijn superlekker plusteken gemakkelijk te maken. – Gestoffeerd eentje vierkante bakvorm van 20 cm met bakpapier plusteken verwarm den oven voordat op 160°C – Stuurroer 250 g havervlokken, 125 g basterdsuiker, 125 g ongezouten boter (gesmolten) plusteken 4 eetlepels Golden Syrup doorheen jawel. – Handelen ie mengsel te den voorbereide vorm plusteken druk ie met den ommezijde van eentje opscheplepel volks totdat te den hoeken. – Kattenbak lopend 12 minuten goudbruin. Trek uit den oven plusteken laat koelen. – Eenmalig afgekoeld, sprenkelde ik er eentje opscheplepel gesmolten Nutella overheen. Ik schenkkan mij voorstellen dat dit netwerken zo juist zullen zijn met Biscoff, of eentje andere zoete spread! – Snijd te 12 vierkanten. Idealiter weersta jij den drang wegens zij alle 12 op te leegeten, hoewel ik ie jij noch snood zullen nemen mits jij dat deed. Dit zijn 225 calorieën vanaf stuk, ter informatie! . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button