Kook ideeën

Halloumi, sinaasappel en avocadosalade Zodra ik dit op mijn verhaal bij lu

Salade met halloumi, sinaasappel plus avocado 🧀🍊🥑 Zodra ik dit tijdens den lunch op mijn vertelsel plaatste, kreeg ik ene tijding (van mangetout69) dat dit kom te zonnig onkundige voordat vandaag. Helemaal waar, ie sneeuwt plus ijzelt hier. Maar, ene mooie zonnestraal besloot op mijn salade te stralen plus ie smaakvol te maken, dus ginds ben ik erkentelijk voordat! Dit is weer ene beschamend eenvoudig idee voordat ene lunch, vrees ik, ter positie van ene ‘wasgoed’ recept. Maar zo heb ik ie vervaardigd: – Twee dikke plakken halloumi ter den Airfryer (elk 40g) totdat zij goudbruin zijn. – Twee omvangrijke handenvol ordinair gesneden spinazie ter ene kom, gegarneerd met ene halve avocado (ter blokjes) plus ene mandarijn (geschild plus ter grove stukken gesneden). – Hiel 20g pistachenoten ordinair plus werp zij overheen ie rechtbank – Hiel den halloumi ter stukjes plus verdelen overheen den salade – Bestrooi met ene flinke snuf chilivlokken, zoutig plus zwarte peper – Garneer met ene halve theelepeltje olijf zonnebrandolie (den sappige citrus voegt hier zowel nog aan toe mits jouw begint te nuttigen) Klussen geklaard! Supersnel, gemakkelijk plus klokt hierbinnen op 501 kcal. . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button