Kook ideeën

Halloumi Crusted French Toast Crumpets Een mondvol om te zeggen? Ja. Een heerlijke mou

Halloumi Crusted French Toast Crumpets 🧀🥑 Eentje mondvol wegens te zeggen? Ja. Eentje heerlijke hap wegens op te opeten? Jazeker! Ik voel mij super geïnspireerd doorheen den geweldige inhoud diegene Emily tijdens whatiateforbreakfast maakt, plusteken ik ben vooral gefocust op ene twee HEERLIJK uitziende wentelteefjes met halloumi-korst diegene zij recentelijk te haar heteluchtfriteuse heeft vervaardigd. Ik heb mijn inspo gekanaliseerd te dit Halloumi Crusted French Toast Crumpets, diegene fair aankondigden dat engelen trompetten te mijn oren speelden terwijl ik at. Hoe dan zowel, dit zullen vanaf nu zeker voordat steevast te mijn ontbijt / brunch-rotatie zijn! Breek ene ei te ene kom met ene snufje chilipoeder, zoutig plusteken peper. Klop terdege doorheen mekaar. Rasp 50 g 30% vetarme halloumi-kaas op ene reclamebord plusteken verdelen ie te ene dunne verachtelijk. Doopsel ene crumpet te ie eimengsel, zorg ervoor dat ie aan beide kanten terdege bedekt is. Bestrijk vervolgens beide kanten met den geraspte halloumi – druk ene ietsje aan zodat ie blijft plakken. Doen idem met ene tweede crumpet. Ik heb den mijne gekookt te ene heteluchtfriteuse van 180 ° C (ik heb hem voorverwarmd waarna ik begon met zieden) – ik besproeide den bodem van den mand met twee pompjes zonnebrandolie plusteken voegde er nog ene toe aan den bovenzijde van den beschuitbollen. Dit hadden 8 minuten nodig wegens smaakvol goudbruin te wordt. Bestrooi den beschuitbollen met ene halve avocado ertussen, ene theelepeltje honing erover gemotregend plusteken ene snufje chilivlokken. Ie is ene zoete/hartige combinatie van dromen! Calorieën: 576 Nogmaals intact hevig bedankt aan Emily van whatiateforbreakfast – kijk alsjeblieft op haar pagina!!! . . .

Related Articles

6 Comments

Back to top button