Kook ideeën

Groenten voegen kleur toe als geen andere voedselgroep. Wanneer ik een salade wil maken i

Groenten voegen kleur toe indien geen andere voedselgroep. Wanneer ik ene salade interessant wil maken, tactvol ik gewoon voordat veel kleurrijke groenten. Jouw kunt jou favoriete groenten selecteren wegens op te zetwerk plus creatief aan den slag te gaan. Dit salade is zo simpel maar ziet er zo hemels uit. Ik voegde rucola toe met driekleurige koolsla, komkommers, geroosterde minipaprika’s, tomaten, avocado plus ene ietsje geroosterde paprikahummus ter ie midden. Dressing: Vruchtensap van verse citroen 1/2 tl Provençaalse smaakstoffen 1/2 tl knoflookpoeder 1 tl Dijon-mosterd 1 el olijfolie (Maakt toereikend dressing voordat één persoon) Ik strooi er graag veganistische Parmezaanse kaas overheen. Mijn favoriete merknaam is yourheart. Ie smaakt televisiekanaal indien gewone Parmezaanse kaas!

Related Articles

5 Comments

  1. Great recipe share! Have you ever tried before a salad with kelp?

Back to top button