Kook ideeën

Glutenvrije donkere chocoladeschilferwafels ⁣ ⁣ Voor deze week wafels wilde ik ch

Glutenvrije wafels met donkere chocoladeschilfers 🍫🍌🧇⁣ ⁣ Voordat den wafels van dit week wilde ik ie veranderen, dus ik voegde zuivere chocoladeschilfers toe voordat ik zij kookte. Zij zijn massaal word plusteken mijn dochters hadden veel vreugde met ie toevoegen van den chocoladeschilfers… zij gingen eentje ietsje te hansworst 💜⁣ ⁣ Recept:⁣ ⁣ – 2 eieren⁣ – 2 zeer rijpe bananen⁣ – 2 tl bakpoeder⁣ – 1 hoopje eetlepels ghee of kokosolie ⁣ – 1 kopje van jij melk zoals smaak (ik gewoonte hiervoor kokos- of sojamelk, zodat ik zij zoals schoolgebouw schenkkan zenden) ⁣ – Snufje zeezout ⁣ – 1 1/4 kopje gerolde glutenvrije haver ⁣ – 1/4 kopje garbanzo-meel ⁣ – Kaneel ⁣ – Vanille-extract ⁣ – 1/4-1/3 kopje ongezoete donkere chocoladeschilfers, ik hou van santabarbarachocolate ⁣ ⁣ Gewoonte jij blender, mix alles naast den chocoladeschilfers totdat jij eentje gladde consistentie doordringen, indien jij deeg te dik is, voeg dan eentje reserve scheutje melk toe. ⁣ ⁣ Verwarm jij wafelijzer, spuit ie ter met avocado-olie plusteken giet 1/3 kopje deeg ter elke wafelruimte, strooi er watten chocoladeschilfers overheen plusteken kook volgens den instructies van jij wafelijzer. ⁣ ⁣ Top met jij favoriete fruit, notenboter, honing plusteken zaden. Plezier. ⁣

Related Articles

15 Comments

Back to top button