Kook ideeën

Glutenvrij Bananenbrood Dit recept is heerlijk! Het brood is zo vochtig en fl

Glutenvrij Bananenbrood Dit recept is heerlijk! Ie brood is zo vochtig plus speels. Recept is van alittleinsanity Ie is glutenvrij plus vegan. Ik beweer op geen enkele wijze eentje goede broodbakker te zijn, maar ik probeer gezonde alternatieven voordat gevangenissen te vinden, zodat ik mijn zoetekauw vermag verzadigen zonder mij reeds te schuldig te voelen. Ik heb 1 kopje glutenvrij meel vervangen vanwege havermeel – gewoon wegens ie meel eentje ietsje ge te wisselen plus watten andere smaakwaarneming plus textuur toe te voegen. Ik had geen kokosolie, dus ik heb olijfolie vervangen. Ie recept vraagt ​​wegens 2/3 kopje kokosolie. Ik heb 1/3 kopje olijfolie plus 1/3 kopje moes tweedehands wegens ie vettig eentje ietsje te verminderen. Ik vermag zowel trachten den kokossuiker te halveren plus ahornsiroop 1/4 kop toe te voegen voordat den volgende keer! Ik heb zowel chocchips toegevoegd (veganistisch merknaam, geniet van ie leven)

Related Articles

Back to top button