Kook ideeën

Feestelijke Brie en Cranberry Gevulde Hash Browns Ik maak er geen geheim van dat ik een KNUFFEL ben

☃️ Festive Brie and Cranberry Stuffed Hash Browns ☃️ Ik maak er geen heimelijkheid van dat ik eentje ENORME fan ben van whatiateforbreakfast – ik besefte vandaag dat zij dezelfde gevulde bevroren hash brown-hack had ontdekt plusteken erover had gepost voordat ik dat deed! Ik heb ie idee manifest geabsorbeerd terwijl ik gedachteloos gram scrollde plusteken voelde mij super schuldig – dus ik wil dat den eer gaat waar ie toekomt plusteken dat is voordat Emily van whatiateforbreakfast! Bekijk haar account – ie is super groots plusteken jou zult er geen spijt van krijgen! Dus vandaag heb ik mijn hash browns vol met 20 g brie ertussen (drietal hash browns) plusteken vrijwel eentje halve theelepeltje cranberrysaus. Dezelfde trant mits voorheen – zij kwamen GEWELDIG uit? Den opgebakken aardappels enkel waren 304 calorieën. Met eentje halve avocado erop zoals ik had, wasgoed ie totaal 465 calorieën. Dit is misschien welnu mijn favoriete versie totdat nu toe!! 🧀🥔 . . .

Related Articles

7 Comments

  1. Loving the festive version! 😍🎄 A spoonful of chutney & extra mature cheddar is a fab combo too 👌

Back to top button