Kook ideeën

Ergens waar we vandaag al eeuwen niet meer zijn geweest – de prachtige We zijn helemaal weg van dit

Ergens waar wij vandaag alreeds eeuwen noch meer zijn geweest – den geweldige mannaza_newcastle ?? Wij zijn helemaal weg van dit Koreaanse restaurant plusteken gaan veelal voordat den barbecue-optie – ik ben wanhopig wegens den hete potgerechten te trachten tijdens den koudere maanden, maar ik vermag mijn andere tweede weg van grillen! Vandaag gingen wij voordat gemengde vleesschotel B, diegene bestaat uit gemarineerd rundvlees, varkensvlees plusteken kip, plakjes buikspek plusteken entrecote. Wij deelden rijst, kimchi plusteken paps jeori (ene schotel van lente-ui plusteken chili-azijn – waarschijnlijk ene van mijn favoriete waar ter wereld mits ik trouwhartig ben, ie is zo verslavend wegens te nuttigen!) Alles wasgoed heerlijk, maar den gemarineerd rundvlees wasgoed mijn winnaar, zoals steevast! Den rekening honingbij onze drankjes wasgoed 37 – denken subjectief dat dit ene goede prijs-kwaliteitverhouding is, waargenomen den variëteit plusteken kwaliteit diegene wij genoten? . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button