Kook ideeën

Een zonovergoten postbioscoopdiner van het Pig Out Menu bij I went for the ‘Ho

Eentje zonovergoten postbioscoopdiner van ie Pig Out Spijskaart onder porkysbebside Ik ging voordat den ‘Huis Sweet Huis’-pizza – zuidelijke gebakken kip, spek plusteken ene scheutje ahornsiroop. Ik heb ie jarenlang uitgesteld wegens dit pizza te trachten, omdat ik immer nachtmerrieachtige visioenen had van slapjes, vettig spek zoals jouw op supermarktpizza’s krijgt. Ik hoefde mij echter geen zorgen te maken, want Porky’s maakt ie super knapperig plusteken heerlijk! Man ging voordat den Southern Fried Chicken Kebab, diegene hard op weg is ene van zijn favoriete bestellingen te wordt. Hij houdt van den combinatie van vlees, geroosterde groenten plusteken sauzen? Bill wasgoed zowel minder dan £ 25, dus goedkoper dan ene stoer tal opties po onder den cinema! . . .

Related Articles

One Comment

Back to top button