Kook ideeën

Dijon Mushroom Pasta Ik heb dit gisteren geritst voor een snelle lunch – 345 calorieën

Dijon Champignonpasta Ik heb dit gisteren geproduceerd voordat ene snelle lunch – 345 calorieën plusteken ie lekkerst buitenshuis genoten ☀️ Ik had ene plak serranoham ter den koelkast diegene moest wordt tweedehands, dus ik hakte dat ter stukjes plusteken bakte ie voorafgaand ter den pan. Snijd drietal champignons ter plakjes plusteken kattenbak zij ene twee minuten. Voeg ene theelepeltje luie look toe, plusteken ene halve theelepeltje knoflookpoeder plusteken gedroogde oregano. Stuurroer wegens mekaar plusteken voeg dan twee eetlepels crème fraîche met verlaagd vetgehalte plusteken ene theelepeltje Dijon-mosterd toe. Hiel ene handvol babyspinazieblaadjes subtiel plusteken stuurroer wegens den saus – zij slinken smaakvol ter den restwarmte. Stuurroer er 75g gekookte pasta wegens plusteken klaar is kees. Ik hou best veel van zwarte peper op mijn pasta – jij zowel? . . .

Related Articles

Back to top button