Kook ideeën

Dibbleys of Tynemouth We zijn vandaag langsgeweest voor een zoete oplossing en oh mijn woord – wh

Dibbleys of Tynemouth Wij zijn vandaag langsgeweest erop dibbleys_tynemouth voordat ene zoete soelaas plus oh mijn woord – watten ene absoluut GEM! Man had den Devil’s Chocolate Cake, terwijl ik voordat den Cherry White Chocolate Meringue Cake ging – zij waren beiden ene genot! Mijn taartkeuze, vond ik, wasgoed volmaakt voordat ie warme weer dat wij vandaag hadden – superlichte spons met heerlijke kersen diegene er doorheen stromen, lichte maar toegeeflijke verglaassel plus ene mallowy lekkere meringue-kus er op? Ik had ene mokka te zuipen diegene heerlijk wasgoed – onvervalst royale koffieportie zowel! Zowel ben ik ene ietsje geobsedeerd doorheen ie superleuke servies! Hoe smaakvol is dit voordat ene lentedag?!! 🍓🐝 Wij komen zeker terug wegens watten van den uitgebreide ijsopties te trachten, plus misschien watten meer cake! . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button