Kook ideeën

Deze salade is heerlijk als lunch of als je op zoek bent naar een licht diner. ik ben bij

Dit salade is heerlijk indien lunch of indien jij op zoek bent zoals eentje licht maaltijd. Ik eet lichtere diners omdat ik noch zoveel aan lichaamsbeweging doet indien gewoonlijk. Ik heb gesneden courgette plusteken gele pompoen, rode pepers plusteken gesneden portobello-champignons op 400 lopend 20 minuten geroosterd. Leg doodmoe gehakte boerenkool plusteken driekleurige steenkool. Ik garneer met 1/4 kopje geroosterde walnoten plusteken pompoenpitten voordat knapperigheid plusteken basilicumblaadjes. (Ik heb zowel watten gebakken tofu toegevoegd diegene bedekt is met maïzena, kerriepoeder plusteken knoflookpoeder. Tahini-citroendressing: 1 el tahinipasta Vruchtensap van 1 citroen 1 el ahornsiroop 1 el tamari 1 tl knoflookpoeder 2 tl olijfolie Wegens elkander trillen plusteken sprenkelen salade.

Related Articles

2 Comments

Back to top button