Kook ideeën

Deze groente/kikkererwten bowl is zo makkelijk in elkaar te zetten. Rooster gewoon wat zoete aardappel

Dit groente/kikkererwten bowl is zo makkelijk ter jawel te zetwerk. Tijdsindeling gewoon watten zoete patat met schil eraan. Ik heb den zoete patat ter uitgestrekte stukken gesneden plus ruimschoots besproeid met olijfolie plus zoutig & peper zoals smaakwaarneming. Ik heb zij 25 zoogmoeder geroosterd op 425. Voordat den groenten gebruikte ik watten ik ter den koelkast had ligt. Ik stoomde broccoliroosjes, voegde kikkererwten, gele paprika plus druiventomaten toe plus legde alles ter laagjes op ene bedje van botersla. Dressing: 🔹 1 el tahini 🔹vruchtensap van ene citroen 🔹1 tl Dijon-mosterd 🔹1 tl olijfolie 🔹1/2 tl Provençaalse smaakstoffen 🔹1/2 tl komijnzaad 🔹1/2 tl knoflookpoeder 🔹1 tl ahornsiroop motregen overheen kom Top met notenhouten/zaden/avocado

Related Articles

Back to top button