Kook ideeën

Deze foto is afgelopen zomer door mijn dochter gemaakt in Stone Harbor, NJ, waar we spe

Dit plaatje is afgelopen zomer doorheen mijn dochter geproduceerd ter Stone Harbor, NJ, waar wij onze zomers verslijten. Wij waren zo opgewonden voordat haar aanstaande huwelijk plusteken wij waren druk bezig met ie plannen van den huwelijk, terwijl wij tussendoor probeerden eentje strandfixatie te krijgen! Ik wasgoed netwerk eentje twee maanden daarvoor aan mijn plantaardige trektocht begonnen plusteken wasgoed nog steeds aan ie leren hoe ik op eentje intact andere methode moest kokerij. Vandaag is ie den verjaring van waarna ik eentje klas geleden aan mijn plantaardige trektocht begon. Ik ging zoals eentje nieuwe dokter plusteken hij raadde eentje documentaire Forks overheen Knives aan. Ik heb ie bekeken plusteken heb nooit meer teruggekeken. Ik ben 12 pond afgevallen plusteken heb ie sindsdien afgehouden; maar meer nog, ik heb eentje intact scala aan groenten plusteken eiwitbronnen ontdekt diegene noch van dieren komen plusteken heb eentje geheel nieuwe methode van kokerij ontdekt. Ie is eentje trektocht van veel vallen plusteken verheffen ​​geweest, maar ik heb via elke stap van ie veranderingsproces genoten. Ik besefte hoe wieg ie vermag zijn wegens iets nieuwsbericht te leren! Ik kook nu plantaardige maaltijden voordat mijn man plusteken mijn dochter plusteken ik heb vrienden plusteken stamhuis diegene meer plantaardige maaltijden par te opeten. Ik hou van kokerij, nieuwe gerechten uitproberen plusteken mijn inherent gerechten maken, recepten porties diegene iedereen vermag trachten, zowel voordat vleesliefhebbers indien voordat niet-vleeseters. Hoe meer wij fruit, groenten plusteken peulvruchten ter onzerzijds lijnen kunnen opvangen, hoe gezonder wij zullen zijn. Ie is eentje hele nieuwe wereld van ontdekking; kom via mij!

Related Articles

13 Comments

  1. Love your posts! Keep them coming! So happy you are feeling well and you do look fabulous! 💗☀️

  2. You look fabulous!! I love seeing the beautiful dishes you make and am looking into it. Hard to make the change but we all know it’s so much healthier to eat this way.

Back to top button