Kook ideeën

Curly Pasta Met Romige Tomatensaus En Parmezaanse Kaas ⁣ ⁣ Denk aan de gezellige t

Curly Pasta met Romige Tomatensaus plusteken Parmezaanse Kaas 🍝⁣ ⁣ Weet jij nog diegene gezellige tomatensoep diegene ik ene twee dagen geleden postte?? ⁣ ⁣ Ik wil zowel ene veel spullen diegene ik ermee doet met jullie porties. Ik maak er graag ene omvangrijke partij van voordat den lunch plusteken bewaar den tweede ervan ter glazen potten voordat straks gewoonte. Ik gewoonte ie overheen ene warme kom pasta, ik gewoonte ie mits pizzasaus, voordat gebakken pasta of lasagne of gewoon met ene geroosterd stuk glutenvrij brood wegens ie ter te dippen. Mijn koters liefhebben zowel van gegrilde kaas via den soep! ⁣ie is ene geweldige methode wegens watten groenten zoals te te smokkelen 😉 Ik ben dol op mijn Milo mini Dutch oven van kana.goods wegens ie allen te verrichten, ik maakte er mijn romige soep ter, kookte mijn pasta erin plusteken serveer ie erin omdat ie er zo uitziet smaakvol! ⁣

Related Articles

15 Comments

  1. Me encanto! Voy a hacerla!!

Back to top button