Kook ideeën

Cubanos Zoals ik me kan voorstellen dat nogal wat mensen deden onmiddellijk na het bekijken van de m

🇨🇺 Cubanos 🇨🇺 Zoals ik me kan voorstellen dat nogal wat mensen deden direct na het zien van de film ‘Chef’, moest ik een Cubano hebben. Mijn eerste was een paar jaar geleden van cubanosncl op tynemouthfoodfest – en het was verdomd lekker! We hadden het gisteravond weer over Cubano-sandwiches, dus we konden het niet laten om vandaag langs te gaan bij thegraingermarket voor de lunch. Ik had de Mojo Citrus Chicken Rice Bowl, met Caribbean Peach hete saus. Ook in deze kom zitten we ingelegde roze uien, guacamole, mangosalsa, feta, corriander en tortillachips. Een hele doos zonneschijn met een fantastische mix van knapperige texturen en hete en zure smaken. Absoluut heerlijk. Man had de Medianoche cubano – gevuld met langzaam gekookt rundvlees, kaas, ingelegde roze uien, feta-crème, gegrilde paprika’s, tomaat en Carribean Peach hete saus. Ik at hier een hap van en het was een absoluut feest in de mond – het langzaam gegaarde rundvlees was super sappig en smakelijke voeding en was een heerlijke vulling. Ik vond het geweldig! Ik denk dat we zoveel geluk hebben dat we Cubano’s in Newcastle hebben, en niet alleen omdat ik mijn eigen arm eraf zou bijten voor een Cubano nadat ik jonfavreau ze had zien maken in Chef, maar omdat ze levendig en heerlijk zijn. 🧡 . . .

Related Articles

7 Comments

Back to top button