Kook ideeën

Cubanos Zoals ik me kan voorstellen dat nogal wat mensen deden onmiddellijk na het bekijken van de m

🇨🇺 Cubanos 🇨🇺 Zoals ik mij vermag voorstellen dat nogal watten mensen deden meteen na ie zien van den speelfilm ‘Chef’, moest ik eentje Cubano hebben. Mijn eerste wasgoed eentje twee schooljaar geleden van cubanosncl op tynemouthfoodfest – plus ie wasgoed verdomd lekker! Wij hadden ie gisteravond weer overheen Cubano-sandwiches, dus wij konden ie noch permitteren wegens vandaag ter te gaan erop thegraingermarket voordat den lunch. Ik had den Mojo Citrus Chicken Rice Bowl, met Caribbean Peach hete saus. Zowel ter dit kom zitten wij ingelegde roze uien, guacamole, mangosalsa, feta, corriander plus tortillachips. Ene hele strafgevangenis zonneschijn met eentje fantastische mix van knapperige texturen plus hete plus zure smaken. Absoluut heerlijk. Man had den Medianoche cubano – vol met langzaam gekookt rundvlees, kaas, ingelegde roze uien, feta-crème, gegrilde paprika’s, tomaat plus Carribean Peach hete saus. Ik at hier eentje hap van plus ie wasgoed eentje absoluut feest ter den mond – ie langzaam gegaarde rundvlees wasgoed super sappig plus smakelijke voeding plus wasgoed eentje heerlijke vulling. Ik vond ie omvangrijk! Ik denken dat wij zoveel geluk hebben dat wij Cubano’s ter Newcastle hebben, plus noch eenzaam omdat ik mijn inherent arm eraf zullen bijten voordat eentje Cubano nadat ik jonfavreau zij had zien maken ter Chef, maar omdat zij levendig plus heerlijk zijn. 🧡 . . .

Related Articles

7 Comments

Back to top button