Kook ideeën

Bewezen goederen Misschien zie je me soms ‘donutontbijten’ noemen in mijn verhalen

🍩✨Proven Goods Misschien zie jij mij somwijlen ‘donutontbijten’ vermelden ter mijn stories. Wij praten erover nep ie ene werkelijke omvangrijke, speciale overeenkomst is. Eigenlijk, ie is ene smoes wegens zo vroegtijdig mogelijk op den dag donuts te leegeten, met lekkere koffie erop. Wij gingen vrijdag zoals provengoodsco, waar wij ene opbergdoos met zes goodies kregen. Den donuts zijn hier den hoofdattractie, maar ik moeten ene shout-out geven zoals den koekjes. Proven Goods maakt trouwhartig medegedeeld enkele van den BESTE koekjes diegene ik uiteindelijk heb gegeten. Echtgenoot is ie ermee ooit plus noemt hun frambozen- plus roggekoekje ene van den uitgelezene goedje diegene hij uiteindelijk heeft gegeten. Wij gingen dit keer beiden voordat ene gekonfijt pecannoot-chocoladekoekje, plus godzijdank zijn zij was! 😍 Den geglazuurde kaneelknopen (rechtsboven ter dit opbergruimte) zijn ene van mijn persoonlijke favorieten. Ik hield van den vorige incarnatie van kaneelbrood, maar dit vastknopen bevatten ene perfecte hoeveelheid van dat allerbelangrijkste verglaassel! 🤤 Donut keuzes dit keer waren: 🥜🍯 Baklava honing slagroom plus pistache praline 🍋 Lemon Drizzle Glaze 🍒🍓🫐 Jumbleberry Jam Man had ene perzik sencha thee, plus ik ging voordat ene vuile chai (chai latte met espresso) EN ie wasgoed onze eerste alreeds fresco donut ontbijt van ie klas! Ter den zonneschijn! ☀️ Ik verliet Hoults Yard trouwhartig medegedeeld ter den BESTE stemming: geweldige donuts, mooie dag, massaal soci… gewoon volmaakt. . . .

Related Articles

Back to top button