Kook ideeën

Bewezen goederen Misschien zie je me soms ‘donutontbijten’ noemen in mijn verhalen

🍩✨Proven Goods Misschien zie je me soms ‘donutontbijten’ noemen in mijn stories. We praten erover alsof het een echte grote, speciale deal is. Echt, het is een excuus om zo vroeg mogelijk op de dag donuts te eten, met lekkere koffie erbij. We gingen vrijdag naar provengoodsco, waar we een doos met zes goodies kregen. De donuts zijn hier de hoofdattractie, maar ik moet een shout-out geven naar de koekjes. Proven Goods maakt eerlijk gezegd enkele van de BESTE koekjes die ik ooit heb gegeten. Echtgenoot is het daarmee eens en noemt hun frambozen- en roggekoekje een van de beste dingen die hij ooit heeft gegeten. We gingen deze keer allebei voor een gekonfijt pecannoot-chocoladekoekje, en godzijdank zijn ze goed! 😍 De geglazuurde kaneelknopen (rechtsboven in deze box) zijn een van mijn persoonlijke favorieten. Ik hield van de vorige incarnatie van kaneelbrood, maar deze knopen bevatten een perfecte hoeveelheid van dat allerbelangrijkste glazuur! 🤤 Donut keuzes deze keer waren: 🥜🍯 Baklava honing slagroom en pistache praline 🍋 Lemon Drizzle Glaze 🍒🍓🫐 Jumbleberry Jam Man had een perzik sencha thee, en ik ging voor een vuile chai (chai latte met espresso) EN het was onze eerste al fresco donut ontbijt van het jaar! In de zonneschijn! ☀️ Ik verliet Hoults Yard eerlijk gezegd in de BESTE stemming: geweldige donuts, mooie dag, geweldig gezelschap… gewoon perfect. . . .

Related Articles

Back to top button