Kook ideeën

Beef Bulgogi Dit is iets wat ik altijd bestel als ik bij een Koreaanse BBQ ben, maar ik

Beef Bulgogi 🇰🇷 Dit is iets wat ik altijd bestel als ik bij een Koreaanse BBQ ben, maar ik wilde echt een makkelijke doordeweekse versie die ik gewoon thuis kon maken. Hier gaan we! Je moet je rundvlees ‘s nachts marineren voor de beste smaak, maar dat is eerlijk gezegd het moeilijkste deel van het maken van deze Bulgogi. Het onderstaande recept is voor 3 personen en bevat 276 calorieën per portie. Die van ons aten we met rijst, een huisgemaakte salade van lente-ui en gochujang en een royale klodder catchiskimchi. Al met al bevatte het diner ongeveer 469 calorieën. Meng het volgende om uw marinade te maken: – 1 Conference peer, geschild en geraspt – 3 teentjes knoflook, fijngehakt – 4 eetlepels sojasaus – 1 eetlepel Gochujang-pasta – 2 theelepels lichtbruine suiker – 1 theelepel sesamolie Dun gesneden 395 g dun Biefstuk in reepjes snijden. Gooi ze door de marinade en zorg ervoor dat ze allemaal bedekt zijn. Dek af en laat een nacht in de koelkast staan. Als het tijd is om te koken, zet je een grillpan op hoog vuur tot hij echt heel heet is. Voeg de runderreepjes toe en gril, draai ze één keer om voor een gelijkmatige bereiding aan beide kanten. Ze nemen slechts een minuutje in beslag aan elke kant. En dat is jouw Bulgogi! Echt heerlijk en, denk ik, ongelooflijk laag in calorieën voor de smaak! Kan niet wachten op de portie morgen in mijn lunchbox! . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button