Kook ideeën

Beef Bulgogi Dit is iets wat ik altijd bestel als ik bij een Koreaanse BBQ ben, maar ik

Beef Bulgogi 🇰🇷 Dit is iets watten ik steevast samenstel mits ik erbij eentje Koreaanse BBQ ben, maar ik wilde onvervalst eentje makkelijke doordeweekse versie diegene ik gewoon thuis kon maken. Hier gaan wij! Jouw moeten jij rundvlees ‘s nachts toebereiden voordat den lieve smaakwaarneming, maar dat is trouwhartig medegedeeld ie moeilijkste onderdeel van ie maken van dit Bulgogi. Ie onderstaande recept is voordat 3 personen plusteken bevatten 276 calorieën vanaf portie. Diegene van onzerzijds aten wij met rijst, eentje huisgemaakte salade van lente-ui plusteken gochujang plusteken eentje royale lik catchiskimchi. Alhoewel met nu bevatte ie maaltijd ruwweg 469 calorieën. Meng ie volgende wegens uw marinade te maken: – 1 Conference peer, geschild plusteken geraspt – 3 teentjes look, fijngehakt – 4 eetlepels sojasaus – 1 opscheplepel Gochujang-pasta – 2 theelepels lichtbruine suiker – 1 theelepeltje sesamolie Dun gesneden 395 g dun Steak te reepjes snijden. Werp zij om den marinade plusteken zorg ervoor dat zij iedereen bedekt zijn. Dek over plusteken laat eentje nacht te den koelkast staan. Indien ie tijdstip is wegens te kokerij, zet jij eentje grillpan op hooggelegen vuur totdat hij onvervalst intact heet is. Voeg den runderreepjes toe plusteken nuk, verdraaiing zij één keer wegens voordat eentje gelijkmatige toebereiding aan beide kanten. Zij nemen slechts eentje minuutje te deeg aan elke ze. Plusteken dat is jouw Bulgogi! Huwelijksinzegening heerlijk plusteken, denken ik, ongelooflijk verachtelijk te calorieën voordat den smaakwaarneming! Vermag noch wachten op den portie ochtend te mijn lunchbox! . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button