Kook ideeën

Bacon en Brie Gevulde Hash Browns Dit is, durf ik het te zeggen, een meer FEESTELIJKE spi

Bacon plus Brie Gevulde Hash Browns 🥓🧀 Dit is, lef ik ie te zeggen, ene meer 🎄 FEESTELIJKE 🎄 twist aan den gevulde hash browns waar ik onlangs overheen postte?? Ik bakte ene plak ongerookt doorregen spek te den heteluchtfriteuse met drietal tescofood hash browns lopend 5 minuten op 200°c. Eenmalig gekookt, sneed ik ie spek plat te kleine stukjes. Snijd zowel ene stuk Brie van 15 g te stukjes. Snijd jouw kleine zak te den gekookte hash brown plus vul met bacon plus Brie. Doen jouw hasjbruine ‘deksel’ er weer op plus strijk ie ene ietsje glad wegens alles honingbij jawel te vasthouden. Doen nog 3-4 minuten terug te den mand van jouw airfryer wegens den brie te permitteren smelten plus den hash brown buitenzijde nog knapperiger te maken! Dit waren 401 calorieën voordat drietal gevulde hash browns, 481 wanneer geserveerd met ene vierde avocado zoals ik deed 🥑 Ik denken nuchter dat dit ene knaller zullen zijn voordat kerstochtend – zij zijn zo snel plus eenvoudig! EDIT: Ik ontdekte dat den immer geweldige whatiateforbreakfast den stuff-a-frozen-hash-brown-hack voordat mij heeft gedaan, dus ik wilde haar taggen plus den eer geven voordat ie idee! Ik moeten ie onopzettelijk hebben geabsorbeerd tijdens ie scrollen ingevolge den gram! . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button