Kook ideeën

Baby Bloemkool Shwarma Tacos Ik ben dol op dit shwarma-recept, je kunt het serveren

Zuigeling Bloemkool Shwarma Tacos 🌮 Ik ben dol op dit shwarma-recept, jou kunt den bloemkool op rijst- of quinoakommen serveren, salade of te pitabroodjes uitvallen, mijn favoriet is te taco’s 😍. Lekker met labneh, tahini, fetakaas, limoen plus avocado! Jou kunt dit recept zowel tradities wegens shwarma van kip of vis te maken. Laat mij weten of jou ie lekker vindt ☺️ Recept: – Labne – Tahinisaus (ik mix 1/4 kopje tahinipasta met 1/4 kopje water, limoensap, zeezout, scheutje olijfolie plus look) – Maïstortilla’s – Fetakaas – Avocado – Bloemkool Shwarma – Limoenen Zuigeling Bloemkool Shwarma: – 10 oz zuigeling bloemkool, gewassen – 2 tl shwarma smaakstoffen – 1 tl zumac – Vruchtensap van eentje omvangrijke limoen Wegens den bloemkool shwarma te maken, meng jou gewoon den bloemkool inderdaad met den smaakstoffen, limoensap plus avocado-olie. Ik heb mijn heteluchtfriteuse tweedehands wegens ie te zieden, jou kunt ie te den oven roosteren op 400 F. Wegens den taco’s te jawel te zetwerk, verkool den tortilla’s te ie kookkachel, smeer watten labneh, voeg gesneden avocado toe, watten van den bloemkool, fetakaas plus besprenkel tahini saus erop. Genot!

Related Articles

15 Comments

Back to top button