Kook ideeën

Baby Bloemkool Shwarma Tacos Ik ben dol op dit shwarma-recept, je kunt het serveren

Baby Bloemkool Shwarma Tacos 🌮 Ik ben dol op dit shwarma-recept, je kunt de bloemkool op rijst- of quinoakommen serveren, salade of in pitabroodjes stoppen, mijn favoriet is in taco’s 😍. Lekker met labneh, tahini, fetakaas, limoen en avocado! Je kunt dit recept ook gebruiken om shwarma van kip of vis te maken. Laat me weten of je het lekker vindt ☺️ Recept: – Labne – Tahinisaus (ik mix 1/4 kopje tahinipasta met 1/4 kopje water, limoensap, zeezout, scheutje olijfolie en knoflook) – Maïstortilla’s – Fetakaas – Avocado – Bloemkool Shwarma – Limoenen Baby Bloemkool Shwarma: – 10 oz baby bloemkool, gewassen – 2 tl shwarma kruiden – 1 tl zumac – Sap van een grote limoen Om de bloemkool shwarma te maken, meng je gewoon de bloemkool goed met de kruiden, limoensap en avocado-olie. Ik heb mijn heteluchtfriteuse gebruikt om het te koken, je kunt het in de oven roosteren op 400 F. Om de taco’s in elkaar te zetten, verkool de tortilla’s in het fornuis, smeer wat labneh, voeg gesneden avocado toe, wat van de bloemkool, fetakaas en besprenkel tahini saus erop. Genieten!

Related Articles

15 Comments

Back to top button