Kook ideeën

Annette’s Diner, Disney Village Na langer vast te hebben gezeten bij de paspoortcontrole

Annette’s Maaltijd, Disney Village Na meer dan twee uur vast te hebben zittend gedurende den paspoortcontrole, eentje vertraagde vlucht, eentje zeer vertraagde Disney-shuttlebus, moeten ik trouwhartig zeggen dat ik waarschijnlijk eentje schoen zullen hebben gegeten omdat ik zucht had. MAAR, wij gingen eentje ietsje huis dan dat plusteken gingen zoals Annette’s Maaltijd ter Disney Village voordat den lunch. Compleet met jaren 50 versiering plusteken personeel op rolschaatsen, dit is eentje leuke retro optie! Ik kreeg eentje klassieke cheeseburger, man den bleu-kaas (waarvan hij zei dat hij sindsdien elke dag ‘re, re inderdaad’ wasgoed!). Ik kreeg zowel eentje van mijn favorieten – eentje Annette’s citroencola. Dit is letterlijk gewoon Coca Cola overheen ijs, met eentje hele citroen erin geperst, maar ie is zo verdomd GOED. Even terzijde: den milkshakes van Annette zijn groots, maar wij konden er gewoon geen ter schreden omdat wij graag ritjes wilden maken! . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button