Kook ideeën

Amandelmelk Matcha Latte ⁣⁣ ⁣⁣ Ik hou zo veel van matcha lattes, ik drink altijd

Almond Milk Matcha Latte 🍵⁣⁣ ⁣⁣ Ik hou zo veel van matcha lattes, ik drink er eeuwig ene. Bedankt stephplotnik dat jij van mij ene matcha-verslaafde hebt geproduceerd ☺️⁣⁣ ⁣⁣ Recept:⁣⁣ ⁣⁣ – 1 kopje hete amandelmelk ⁣⁣ – Ceylon-kaneelpoeder ⁣⁣ – 1 schepje matcha-collageen van vitalproteins⁣⁣ – Vloeibaar monniksfruit zoals smaakwaarneming ⁣⁣ ⁣⁣ Optionele toevoegingen:⁣⁣ ⁣⁣ – 1/2 tl mct-olie of kokosolie ⁣⁣ – 1/2 tl vanille-extract⁣⁣ – 1/2 tl amandelboter (religie mij, ie smaakt groots)⁣⁣ ⁣⁣ Gewoonte jij blender of ene melkopschuimer wegens ie te mixen plusteken schuimig te maken. Beide op mijn Amazon-boodschappenlijstje, gelinkt ter mijn bio. Lust! ⁣ ⁣ mathysustiel raquel.sustiel

Related Articles

15 Comments

  1. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️ se ve brutal! Te quiero! Im proud of you!

Back to top button