Kook ideeën

Airfryer Omelet Is het eerlijk om dit een omelet te noemen? Waarschijnlijk niet. Maar, jij

Airfryer Omelet 🥚🥑🧀 Is ie trouwhartig wegens dit eentje omelet te vermeld? Waarschijnlijk noch. Maar, stoere vrouwenborst! Wegens mijn airfryer-omelet te maken, heb ik eentje siliconen wafelvorm tweedehands diegene ik goedkoop online heb gekocht – ik heb reeds meer ideeën waar ik ie voordat schenkkan usances! Verwarm jou airfryer gewoon eentje twee minuten voordat op 180°C. Klop 2 eieren, 10 g geraspte Gouda (ie is watten ik erin had, gewoonte elke gewenste kaas!), plus eentje snufje cayennepeper. Kruiderij ruimschoots met peper plus zoutig. Handelen jou vorm ter den heteluchtfriteuse plus spritz met eentje pompje koolzaadolie. Mijn mix van twee eieren maakte toereikend wegens den tweede van den vorm royaal te vullen – trio eieren zullen zeker eentje volle maken! Kook lopend tien minuten totdat zij goudbruin zijn, plus dat is alles! Mijn omelet dolletjes wasgoed 164 calorieën. Ik at den mijne met twee worstjes van lindamccartneyfoods (zowel gebakken ter den airfryer) plus eentje halve avocado bestrooid met chilivlokken. Ie lichtreclame wasgoed ter totaal 452 calorieën? . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button