Kook ideeën

3-Ingrediënten Overnight Oats Ik hou ervan om overnight oats klaar te hebben in mijn koelkast,

3-Ingrediënten Overnight Oats Ik hou ervan wegens overnight oats ter mijn koelkast te hebben staan, zij zorgen voordat eentje supergemakkelijk plusteken compleet ontbijt. Ik gewoonte dit indien fundament plusteken elke voormiddag verander ik den smaken om verschillende mix-ins plusteken toppings te tradities. Vanochtend heb ik vanille probiotisch poeder van upliftfood, pindakaas, kaneel plusteken bessen toegevoegd. Basisrecept: – 1 kopje glutenvrije gerolde haver – 1 lepel chiazaad – 1 1/2 kopje amandelmelk Meng den haver, chia plusteken amandelmelk ter eentje kleine kom of voedselcontainer, dek ie over plusteken zet ie eentje nacht ter den koelkast. Meng den volgende voormiddag wasgoed plusteken giet watten op eentje kom. Meng jij favoriete prote, collageen of probiotica. Voeg jij zoetstof zoals voorkeur toe, bedek met fruit plusteken ik ben dol op den mijne met notenboter. Genot!

Related Articles

15 Comments

  1. 🌸 𝕄𝕚𝕝𝕒 & 𝕄𝕒𝕞𝕒 𝔽𝕖𝕝𝕒 𝔹𝕒𝕣𝕟𝕖𝕥𝕥 🌸 says:

    Great flavor combo!

  2. It looks amazing!😍 I had a yummie green drink but forgot to take a picture of it!🙈😂

Back to top button